Descoperă Magia Sărbătorilor la Târgul de Crăciun „Planeta Crăciun” din Cluj-Napoca

targul de craciun cluj-napoca 2023, Planeta Craciun

In 24 noiembrie 2023, a avut loc deschiderea oficială a Târgului de Crăciun „Planeta Crăciun” din Cluj-Napoca, un eveniment deosebit organizat pentru prima dată de UNTOLD Universe în municipiu. Piața Unirii din Cluj-Napoca găzduiește acest târg festiv, care va răsplăti vizitatorii cu momente magice și produse de sezon, în perioada 24 noiembrie – 31 decembrie 2023.

Atracții de neuitat pe „Planeta Crăciun”

Începând cu data de 24 noiembrie 2023, Piața Unirii se transformă într-un tărâm fermecat, cu peste 75 de căsuțe iluminate și decorate specific sărbătorilor de iarnă. Aici, cei mici, tinerii și familiile vor descoperi activități captivante și vor putea achiziționa cele mai delicioase produse de sezon oferite de producătorii locali. „Planeta Crăciun” este locul unde decorațiunile magice de Crăciun se împletesc cu produsele meșteșugărite, costumele tradiționale românești cu blănuri călduroase, oferind vizitatorilor o varietate captivantă.

Delicii Culinare pentru Toate Gusturile

Organizatorii pregătesc o experiență culinară de neuitat, având în vedere diversitatea preparatelor disponibile. De la turtă dulce la cozonaci tradiționali de casă, de la brânzeturi maturate la delicatese din carne, Târgul de Crăciun oferă preparate pregătite special pentru fiecare gust. În plus, vizitatorii vor putea savura și bucate internaționale precum kurtos kalacs, burgeri, churros, cârnați vienezi și multe altele.

Spectacole și Distracție la Scenă Deschisă

Piața Unirii va fi centrul distracției, găzduind zilnic concerte și spectacole cu ocazia sărbătorilor de iarnă. Vizitatorii se vor putea bucura și de o roată panoramică, un carusel, căsuțe poștale pentru scrisori și, desigur, Căsuța lui Moș Crăciun. La căsuța specială pentru copii, aceștia vor participa la ateliere și jocuri interactive în fiecare zi, conform programului târgului.

Program Flexibil pentru Toți Vizitatorii

După deschiderea festivă de weekend, Târgul de Crăciun va fi deschis zilnic. De luni până joi, programul de funcționare este între 10:00 și 22:00, iar în weekend, se va prelungi până la ora 23:00. Programul de pe scenă începe zilnic la ora 18:00, oferind momente artistice deosebite pe tot parcursul perioadei târgului.

Related posts