Biblioteca Octavian Goga Cluj activitati pentru copii, tineret si adulti luna mai 2022

biblioteca octavian goga cluj

Biblioteca Octavian Goga Cluj, activitati luna mai 2022:

AgoraTeen

Clubul pentru adolescenți se desfășoară lunar la filiala Zorilor, în prima marți din lună, începând cu ora 18:00 și se adresează celor cu vârsta cuprinsă între 13 și 18 ani.

Activitatea se axează pe lectură și joacă, oferind tinerilor posibilitatea de a împărtăși idei despre cărțile citite și de a socializa cu alții de vârsta lor într-un cadru nonformal și plăcut. Jocurile de masă vin în completarea discuției pe tema lecturii și vor adăuga o notă originală și amuzantă, făcând apel la gândirea strategică și la imaginația participanților.
Participarea este gratuită pe baza permisului de intrare la bibliotecă.

Cenaclul literar Traian Brad

Cenaclul literar ,,Traian Brad”, organizat de Secția pentru copii a bibliotecii, este un atelier de creație literară ce se adresează copiilor de toate vârstele. Coordonatorul cenaclului este scriitorul Victor Constantin Măruţoiu, membru al Uniunii Scriitorilor din România, filiala Cluj. Cenaclul se întruneşte în ultima zi de marţi a lunii, pe parcursul anului școlar, de la ora 17.00 și se desfășoară on-line. Pentru a participa este nevoie de înscriere. Mai multe informații se pot obține la adresa de email copii@bjc.ro sau la numărul de telefon 0264 430323.

English Conversation Club – club online de conversatie in limba engleza pentru adulti

American Corner Cluj-Napoca din cadrul Bibliotecii Județene „Octavian Goga” Cluj invită adulții între 25 și 40 de ani la un club on-line de conversație în limba engleză pentru avansați, coordonat de Claire Elizabeth Palo, bursier Fulbright. Participanții vor avea ocazia să își exerseze și să își dezvolte cunoștințele de limba engleză prin intermediul conversației pe
diverse teme. Întâlnirile vor avea loc în perioada aprilie-iunie 2022, săptămânal, în fiecare zi de miercuri, între orele 17.00-18.00, pe Google Meet.
Înscrierile se fac la adresa de e-mail americancornercluj@gmail.com. Participarea este gratuită.
Atenție: locurile sunt limitate!

Atelier de Quilling

Secţia pentru Adolescenţi a Bibliotecii Judeţene „Octavian Goga” Cluj vă invită în prima joi a fiecărei luni, de la ora 15:00, la Atelierul de quilling, destinat tinerilor cu vârsta între 14 şi 25 de ani care vor să deprindă arta spiralării hârtiei. Se pot realiza felicitări, bijuterii, broşe, cutiuţe, rame foto şi multe altele.
Participarea este gratuită, pe baza permisului de intrare la bibliotecă.

Activităţile se desfăşoară la Secţia pentru adolescenţi a bibliotecii, Calea Dorobanţilor nr. 104, etaj 4. Informații suplimentare puteți obține prin e-mail: adolescent@bjc.ro sau la telefon:
0756080691.
Vă așteptăm

sursa informatie – Biblioteca Judeteana Octavian Goga Cluj – comunicate

Related posts