Azi incepe cel mai asteptat festival – UNTOLD

festival untold 2023 cluj

Cel mai mare festival din Romania, si din Europa de Este, Untold, incepe azi 03.08.2023 la Cluj Napoca. Editia UNTOLD 2023 are ca tema Lumina Phoenix, inspirata din Legenda pasarii Phoenix. Si in acest an organizatorii au pregatit un taram magic in Parcul Central Cluj.

Ediția de anul acesta a festivalului Untold va avea ca epicentru stadionul Cluj Arena, unde a fost construită scena principală. De la momentul intrării, participanții vor fi întâmpinați de personaje fantastice, de la nimfe la șamani, de la acrobați pe picioroange la toboșari și dansatori. Ceremonia de deschidere va fi condusă de renumitul DJ brazilian Alok, recunoscut ca unul dintre cei mai buni din lume. Entuziaști ai muzicii din întreaga lume, s-au adunat în Cluj, venind din locuri precum Argentina, Germania, Statele Unite ale Americii sau Marea Britanie, cu scopul de a se bucura de prezența artiștilor precum Armin van Buuren, David Guetta sau Imagine Dragons.

Organizatorii au depus eforturi considerabile pentru a asigura securitatea tuturor participanților la eveniment. Pe tot parcursul festivalului, vor fi prezenți polițiști, polițiști locali, jandarmi și agenți din serviciile speciale, fie în uniforme, fie sub acoperire. În plus, a fost amenajat un spital de campanie complet echipat, pentru a oferi asistență medicală celor care ar putea avea nevoie. Festivalul Untold este programat să aibă loc în perioada 3-6 august.

Related posts