Zboruri noi Cluj-Bucuresti cu AnimaWings

animawings zboruri din cluj

Compania aeriana AnimaWings, anunta lansarea zborurilor Cluj-Bucuresti, incepind cu 16 septembrie 2024, cu 5 frecvenţe săptămânale, de luni până vineri.

Zborurile directe Cluj-București vor fi operate de compania aeriană Animawings cu aeronave de tip Airbus A220, ce dispun de 8 locuri la clasa business și 130 de locuri la clasa economic, iar biletele puse deja în vânzare, vor avea un preț de pornire de 38 euro per segment.

RutaZile de
operare
Oră
plecare
Oră sosire
 Cluj-Napoca (CLJ) – Bucureşti (OTP)Luni, Marţi, Miercuri, Joi, VineriCLJ 08:40OTP 09:35
 Bucureşti (OTP) – Cluj-Napoca (CLJ)Luni, Marţi, Miercuri, Joi, VineriOTP 07:00CLJ 
07:55

Domnul Viorel Federiga, Preşedintele Consiliului de Administraţie al Aeroportului Internaţional Avram Iancu Cluj a transmis următoarele: „Apreciem decizia companiei aeriene Animawings de a opera din această toamnă aceste zboruri interne, spre București, de pe Aeroportul Internațional Cluj. Prin aceste conexiuni mai bune cu capitala țării se va sprijini cu succes mediul profesional și de business, precum și turismul intern, iar conectivitatea sporită a regiunii va dinamiza și mediul economic. Suntem convinși că destinația se va bucura în continuare de aprecierea pasagerilor clujeni dar și a celor din întreaga regiune deservită de aeroport, pe toate segmentele de trafic.

Domnul David Ciceo, Directorul General al Aeroportului Internaţional Avram Iancu Cluj, a precizat: „Cluj-București este o rută extrem de solicitată de pasagerii noștri. Decizia companiei aeriene Animawings vine în completare la ceea ce avem deja în operare, cu ceilalți  parteneri aerieni de pe aeroport, Bucureşti fiind una dintre cele mai solicitate destinaţii, adeseori cu lipsă de capacitate și prețuri relativ ridicate. Mai multe opțiuni de călătorie înseamnă o ofertă diversificată de servicii, dar și costuri mai reduse pentru pasagerii clujeni. Dorim mult succes companiei aeriene Animawings în eforturile sale de a-și diversifica portofoliul de rute operate și suntem convinși că vor deschide în curând și alte destinații de pe Aeroportul Internațional Cluj.”

Compania aeriană Animawings a fost înființată în 2020 și este una dintre cele mai noi companii aeriene din România, cu sediul în București, cunoscută pentru zborurile regulate spre destinațiile sale din Insulele Grecești, dar și pentru expertiza sa în operarea de zboruri tip charter pentru turoperatorii români, parteneri și/sau persoane fizice.

Related posts