Urban Playfield – hai la joaca in centrul Clujului

urban playfield cluj

Urban Playfield: sportul cucerește orașul Cluj-Napoca. Platoul renovat al Sălii Sporturilor „Horia Demian” devine teren de joacă

Urban Playfield, un concept Sports Festival care descoperă potențialul de joacă al unor locuri din Cluj-Napoca și invită comunitatea la mișcare, va avea loc în 15-16 iulie 2023, pe platoul proaspăt modernizat al Sălii Sporturilor „Horia Demian”. Timp de două zile, acesta va deveni un spațiu în care părinți și copii, tineri și bătrâni, alături de cluburi sportive, vor putea să se bucure de sport și de antrenamente outdoor.

În cadrul Urban Playfield vor fi amenajate 12 zone pentru practicarea sporturilor: escalada, baschet, tenis de masă, tenis de câmp, biliard cu piciorul, fotbal, volei, badminton, roundnet, dans de majorete, dans modern și șah. Pe lângă aceste sporturi, participanții, mici sau mari, vor fi provocați la jocuri ale copilăriei: șotron, coarda și bătaie cu apă. Activitățile vor începe la ora 10.00 și se vor încheia la ora 22.00, iar participarea este gratuită, fără rezervarea în prealabil a locului. Din cadrul Urban Playfield nu va lipsi muzica oferită de DJ și o zonă de hidratare și mâncare.

Urban Playfield este un concept SportsFestival realizat cu sprijinul Primăriei și Consiliului Local Cluj-Napoca.

Related posts