Turnul Pompierilor Cluj va putea fi vizitat si noaptea

turnul pompierilor cluj poate fi vizitat si pe timp de noapte

O veste minunată pentru locuitorii și vizitatorii din Cluj-Napoca! Începând cu data de 5 octombrie, Turnul Pompierilor vă invită să descoperiți misterul și istoria sa fascinantă și pe timp de noapte. Această oportunitate unică vine la pachet cu ore de vizitare extinse și, mai ales, intrarea este gratuită! E timpul să pornești într-o aventură nocturnă și să descoperi această comoară culturală din inima orașului.

Descoperă Turnul Pompierilor Noaptea

Cu inima deschisă, Turnul Pompierilor vă așteaptă să vă pierdeți în farmecul său nocturn. Situat pe strada Tipografiei, nr. 7, acest obiectiv turistic vă așteaptă de luni până duminică între orele 10:00-20:00, iar în fiecare joi, puteți rămâne până la ora 22:00 pentru a vă bucura de vizita voastră. Este o ocazie perfectă pentru tine și prietenii tăi, mai ales că intrarea este gratuită pentru toți vizitatorii.

O Inițiativă Apreciată și Aclamată

Această decizie generoasă de a extinde programul de vizitare a Turnului Pompierilor este rezultatul inițiativei demarate de cetățeni și susținută de echipa din primărie. Felicităm eforturile lor dedicate, care au făcut posibilă această experiență minunată pentru noi toți. Această măsură reprezintă o dovadă a angajamentului nostru față de istoria și cultura orașului nostru și este menită să ofere oportunități pentru a ne apropia mai mult de patrimoniul nostru comun.

Un Obiectiv Modernizat cu Fonduri Europene

Turnul Pompierilor din Cluj-Napoca a fost recent modernizat cu ajutorul fondurilor europene și a fost deschis publicului în data de 20 martie 2023. În perioada 20 martie – 2 octombrie 2023, acest obiectiv cultural a atras un număr impresionant de peste 36.000 de vizitatori, ceea ce subliniază interesul și aprecierea comunității față de această bijuterie arhitecturală.

Descoperă Magia Turnului Pompierilor Noaptea

Acum, mai mult ca oricând, este momentul să pătrunzi în lumea fascinantă a istoriei și arhitecturii la Turnul Pompierilor. Noaptea, acest monument devine și mai mistic, oferindu-ți oportunitatea de a admira orașul nostru din înălțimi și de a înțelege mai bine bogăția culturală pe care o avem. Invită-ți prietenii, familia sau colegii și vino să descoperiți magia Turnului Pompierilor, una dintre cele mai importante bijuterii ale Clujului-Napoca.

Related posts