Traditii de Iarna Piata Avram Iancu, Cluj Napoca

traditii de iarna cluj

Asociatia Mesterilor Populari Clujeni va invita la primul eveniment de iarnă organizat în Piata Avram Iancu, în perioada 04-28 decembrie 2021, între orele 11:00-20:00.

În cadrul evenimentului, veți putea vizita 22 de căsuțe de poveste, unde vom expune și oferi spre vânzare produse tradiționale executate manual, de mâinile dibace ale meșterilor noștri populari și vă vom omeni, în pragul sărbătorilor, cu must, turte și prăjituri de casă , realizate de dragii noștri producători locali.

De asemenea, ne dorim să vă încântăm cu ornamente de Crăciun, felurite cadouri pentru cei dragi și multe surprize la fața locului.
Printre obiectele artizanale care se pot achiziționa la evenimentul nostru se numără: produse din piele și blană, obiecte tradiționale din metal și ceramică, porțelan, costume populare autentice, decorațiuni interioare și podoabe din mărgele, jucării din lână împâslită, tricotaje, botoșei, fețe de masă și ștergare.

Vom avea și bunătăți locale, pline de savoare, care amintesc de gustul de odinioară: mere, pere, prune, zacuscă, borcane cu bunătăți pentru iarnă, lavandă, siropuri naturale și multe alte delicii de casă
Așadar, vă așteptăm cu mare drag la acest nou eveniment, menit să vă inspire și să vă aducă mai aproape de lumea bogată a tradiției și de frumusețea datinilor noastre, mai ales acum de Sărbători
Împreună ducem tradiția mai departe!

Ca urmare a situației generate de COVID-19 și a limitărilor impuse privind combaterea pandemiei, vă rugăm să folosiți masca, să respectați distanțarea socială și să utilizați dezinfectantele pe care meșterii le vor pune la dispoziție.

sursa informatie Asociatia Mesterilor Populari Clujeni

Related posts