Top targuri de Craciun Europa 2021

targ craciun budapesta 2021

Targuri de Craciun Lisabona, Portugalia

Dacă sunteți în căutarea unei locatii cu temperatura moderată și a unei iluminări frumoase, Lisabona este o destinație perfectă pentru vacanțe. Orașul este îmbrăcat în milioane de lumini sclipitoare și există mai multe targuri de Crăciun care te vor ajuta să intri în spiritul sărbătorilor.

Wonderland Lisboa este situat în Parcul Eduardo VII din centrul Lisabonei. Principala destinație de vacanță din capitala portugheză are o piață de Crăciun, o roată Ferris cu vederi la 360 de grade dintr-o cabină încălzită și un patinoar. Piața este formată din tarabe confortabile din lemn, care oferă îmbrăcăminte, accesorii, meșteșuguri și produse regionale. Există o mulțime de mâncăruri internaționale și locale de încercat. Copiii pot face o poză cu Moș Crăciun și alte personaje preferate în Satul de Crăciun.

Targul de Crăciun Campo Pequeno (sfârșitul lunii noiembrie – începutul lunii decembrie)
Fosta arenă de lupte cu tauri, Campo Pequeno, oferă o piață de Crăciun veselă cu peste 140 de tarabe. Activități distractive și ateliere sunt disponibile pentru întreaga familie. Vânzătorii oferă alimente delicioase, mărfuri portugheze, jucării, îmbrăcăminte, decor și diverse meșteșuguri. Piața, care are loc întotdeauna în timpul unui weekend la sfârșitul lunii noiembrie sau începutul lunii decembrie, este un loc popular pentru a căuta cadouri de Crăciun datorită unui număr mare de artizani într-un singur loc.

Satul de Crăciun din Cascais (5 decembrie 2021 – 1 ianuarie 2022)
În fiecare iarnă, Cascais, situat la aproximativ o jumătate de oră cu mașina de Lisabona, devine un sat de Crăciun timp de 27 de zile. Un ren adevărat, un brad de Crăciun de 8 m, un patinoar și o piață vibrantă de Crăciun atrag aproximativ 160.000 de vizitatori anual. Satul de Crăciun, situat în Parque Marechal Carmona, este un loc perfect pentru copii, unde pot vizita Casa lui Moș Crăciun (Casa do Pai Natal), se pot plimba prin Pădurea Fermecată și pot vedea Casa Magicianului Arborilor. Un carusel de modă veche și Trenul de Crăciun sunt, de asemenea, printre atracțiile preferate ale copiilor.

Targuri de Craciun, Budapesta, Ungaria

În Budapesta există mai multe piețe de Crăciun, principalele fiind concentrate în centrul orașului din Pesta. O adevărată tradiție în Ungaria, Piața de Crăciun din Budapesta este o necesitate pentru Ajunul Crăciunului, creând o atmosferă magică prin punerea în valoare a arhitecturii capitalei Ungare.
Am selectat 2 piețe de Crăciun din Budapesta pentru tine.

Cele mai importante două piețe de Crăciun din Budapesta sunt:
– Târgul de Crăciun de la Bazilica Sf. Ștefan.
– Târgul de Crăciun din Piața Vörösmarty.
Sunt situate la mai puțin de 10 minute de mers pe jos unul de celălalt!

Piața de Crăciun din Piața Vörösmarty

Această piață de Crăciun din Budapesta este situată în Piața Vörösmarty din inima orașului, la capătul străzii pietonale Váci și vizavi de celebra și istorica cafenea Gerbeaud.
Vă așteaptă cabane din lemn ale meșteșugarilor locali, iar numeroasele cabine culinare oferă un gust al specialităților maghiare. Animații, concerte și activități pentru copii sunt organizate în fiecare zi pe scena principală (în zilele lucrătoare de la 17:00 la 20:00, în weekend de la 10:00 la 12:30 și 16:00 la 20:00). Această piață de Crăciun din Budapesta a fost clasată de revista britanică Time Out, printre cele mai frumoase 5 piețe de Crăciun din Europa!

Târgul de Crăciun este deschis în perioada 19 noiembrie – 31 decembrie 2021.

Piața de Crăciun Bazilica Sf. Ștefan

Situată la mai puțin de 10 minute de mers pe jos de Piața de Crăciun din Piața Vörösmarty, Piața de Crăciun din Bazilica Sf. Ștefan este o vizită obligatorie, cu tarabe de artizani și gurmanzi, un patinoar în centrul său și, mai presus de toate, o experiență unică în fiecare zi cu proiecția diferitelor filme de animație pe fațada bazilicii Sf. Ștefan. Aceste proiecții magice au loc la fiecare 30 de minute între orele 16:30 și 22:00.

Deschis de la 19 noiembrie până la 1 ianuarie 2022.

Related posts