Spectacol Folcloric caritabil alaturi de Sasha Rotariu

spectacol caritabil cluj

Îndrăgiți interpreți de muzică populară vor susține un spectacol caritabil la Cluj-Napoca, pentru a da o șansă la viață și o speranță la o copilărie fericită pentru Sasha, un băiețel de doi ani, diagnosticat cu cancer.

Evenimentul este organizat de Casa de Cultură „Dumitru Farcaș” din Cluj-Napoca, Centrul Județean pentru Conservarea și Promovarea Culturii Tradiționale Cluj (CJCPCT Cluj), instituție de cultură aflată în subordinea Consiliului Județean Cluj, în parteneriat cu Asociația „Iulia Bodea” și Parohia Ortodoxă „Cetatea Fetei” Florești, cu implicarea Rominei Nemeș Stratone, Iuliei Bodea și revistei „Ardealul de succes”.

Manifestarea va avea loc miercuri, 26 iulie 2023, începând cu ora 18:00, la Casa de Cultură a Studenților din Cluj-Napoca.

Vor evolua: Adriana Irimieș, Marius Ciprian Pop, Anghelina Timiș, Vasile Coca, Paula Hriscu, Ionela Moruțan, Alexandru Pop, Mihaela Grec, Suzana și Daciana Vlad, Adina Hada, Anda Horoba și frații Chindriș, Ioana Leonte, Miruna Medrea. Pe scenă vor mai urca: Ansamblul „Șoimii Carpaților” al Casei de Cultură din Florești și Corul „Sfântul Apostol Andrei”.

Spectacolul va fi prezentat de Grigore Sâmboan, consultant artistic la CJCPCT Cluj și redactor Radio Renașterea.

🧾Biletele se pot procura online, pe www.entertix.ro și www.myticket.ro, dar și fizic, din librăriile Cărturești din Cluj-Napoca (Iulius Mall, Vivo, Platinia).

La numai doi ani, Sasha Bogdan a fost diagnosticat cu cancer, la nivel retroperitoneal. Momentan, copilul se află la Cluj-Napoca, dar singura sa șansă de tratament se regăsește în afara țării. Costurile sunt enorme – 500.000 euro, iar familia lui nu dispune de acești bani.

Donații se pot face și în urnele amplasate în cadrul spectacolului, dar și în conturile :

𝐑𝐎𝟗𝟕𝐁𝐓𝐑𝐋𝐑𝐎𝐍𝐂𝐑𝐓𝐎𝟔𝟐𝟐𝟎𝟎𝟕𝟓𝟎𝟏 – 𝐜𝐨𝐧𝐭 𝐝𝐞 𝐑𝐎𝐍

𝐑𝐎𝟒𝟕𝐁𝐓𝐑𝐋𝐄𝐔𝐑𝐂𝐑𝐓𝟎𝟔𝟐𝟐𝟎𝟎𝟕𝟓𝟎𝟏 – 𝐜𝐨𝐧𝐭 𝐢̂𝐧 𝐄𝐔𝐑𝐎

𝐒𝐖𝐈𝐅𝐓:𝐁𝐓𝐑𝐋𝐑𝟎𝟐𝟐

Titular cont: Rotariu Andreea Oana, deschise la Banca Transilvania.

Related posts