Se cauta voluntari pentru zilele Clujului

se cauta voluntari pentru zilele clujului

Primaria Cluj Napoca, cauta voluntari pentru zilele Clujului, eveniment care va avea loc in perioada 6-9 octombrie 2022.

Comunicatul oficial este redat in continuare

Apel deschis pentru voluntari: hai alături de noi în echipa Zilele Clujului! Înscrieri online până la data de 16 septembrie.
Primăria Cluj-Napoca invită persoanele care doresc să facă parte din echipa de organizare a celei de-a X-a ediții a Zilelor Clujului – care va avea loc în perioada 6-9 octombrie – să se implice ca voluntari. Înscrierile se fac online.
Termen limită pentru înscriere: 16 septembrie
Formular înscriere online: https://bit.ly/VoluntarZileleClujului2022

An de an, timp de 4 zile, sărbătoarea orașului aduce o vibrație aparte comunității, reunind zeci de mii de clujeni și turiști la peste 100 de evenimente și activități în mai multe locuri emblematice din Cluj-Napoca.

În 2019, peste 100 de voluntari grozavi au dat culoare și energie activităților dedicate orașului, pentru ca totul să se desfășoare conform așteptărilor și exigențelor publicului.
Câteva motive pentru care să ne fii alături la Zilele Clujului 2022:

 • evenimentul este unul de mare amploare, care aduce împreună zeci de mii de oameni, fiind unul dintre marile festivaluri clujene;
 • noi experiențe pentru fiecare în parte în ceea ce privește organizarea de evenimente;
 • legarea de noi prietenii și conexiuni – în fond și la urma urmei, mottoul evenimentului este Creează legături.
  Condiții pentru înscriere:
 • să ai 18 ani împliniți cu cel puțin o zi înainte de eveniment;
 • să fii o persoană responsabilă, adaptabilă, implicată și descurcăreaţă;
 • disponibilitate în perioada evenimentului.
  Formularul de înscriere este disponibil și la Centrul de Informare pentru Cetăţeni al Primăriei Municipiului Cluj-Napoca – Registratura Primăriei, Calea Moţilor nr. 7. Fiecare aplicație va fi însoțită de o poză tip buletin (poza portret).
  Despre Zilele Clujului
  Devenit un eveniment de referință pentru clujeni și turiști, Zilele Clujului este o sărbătoare a întregii comunități. Primăria Cluj-Napoca subliniază faptul că implicarea comunității în conturarea programului este elementul cheie căruia i se datorează creșterea festivalului din ultimii ani. Zilele Clujului 2022 este o ediție aniversară – a zecea a festivalului – care va marca, prin evenimente și acțiuni aparte, dimensiunea multiculturală a municipiului Cluj-Napoca.
  Vă invităm și în acest an să fiți alături de noi pe parcursul celor 4 zile de sărbătoare, în perioada 6-9 octombrie!

sursa informatie – Primaria Cluj Napoca – comunicate

Related posts