Santa Pola – o destinatie de vacanta inedita in Spania

santa pola Spania

Santa Pola este situată pe Costa Blanca, la aproximativ 20 de minute de mers cu mașina la sud de aeroportul Alicante. Un mic port de pescuit, Santa Pola este renumit pentru varietatea sa de peisaje, de la priveliștile munților îndepărtați până la dunele sălbatice de nisip.

Orașul are câteva plaje minunate, inclusiv peste 4 km de nisip fin și apă cristalină. Pe plaja Playa Lisa te poți plimba pe mare pe o anumită distanță, iar apa încă ajunge doar până la genunchi!

Chiar în largul mării se află insula Tabarca, care aparține provinciei Alicante. Aceasta insula a fost folosita candva ca asunzatoare de catre piratii berberi, dar in prezent este o Rezervatie Marina, bogata in flora si fauna atat pe insula cat si in apele din jur.

Santa Pola este ideală pentru multe sporturi nautice și activități aeriene. Este obișnuit să vezi windsurfing, navigație, înot, pescuit, jet ski și parapanta fiind practicate de-a lungul coastei.

Statiunea Santa Pola este usor accesibila romanilor datorita curselor directe Cluj-Alicante si Bucuresti Alicante operate de compania wizzair

Ca si cazare in Santa Pola, va recomandam Santa Pola Marina Apartments.

Santa Pola Marina Apartments este situat la 300 metri de Grand Playa si la 1 km de Levante Beach.

Apartamentul este compus din 2 dormitoare, living room, bucatarie complet echipata, 2 bai.

Aeroportul Miguel Hernández Alicante–Elche, este situat la 12 km de Santa Pola Marina Apartments.

Pentru detalii, tarife, rezervari contactati proprietarul Santa Pola Marina Apartments – https://www.facebook.com/valentin.lungu

Related posts