Posturi vacante in cadrul Centrului european de securitate cibernetică, Bucuresti

Centrul european de competențe în domeniul industrial, tehnologic și de cercetare în materie de securitate cibernetică (ECCC) a fost înființat în București prin Regulamentul (UE) 2021/887.

Obiectivul general al ECCC este acela de promovare a cercetării, inovării și implementării în materie de securitate cibernetică în Uniunea Europeană. La nivelul anului 2023, se preconizează că ECCC va avea 53 de angajați și va gestiona un buget de aproximativ 200 de milioane EUR.

Comisia Europeană a publicat patru posturi vacante pentru funcțiile:

  • Finance and Budget Officer (grad AD8) – va fi responsabil de dezvoltarea și coordonarea activităților antifraudă și de dezvoltare a unui sistem de control intern eficace. Acesta va asigura conformitatea activităților ECCC în ceea ce privește normele și procedurile aplicabile Centrului.
  • Senior Policy Officer (grad AD8) – va avea un rol principal în pregătirea activităților științifice, tehnice și administrative ale programelor de lucru multianuale și anuale ale ECCC pentru activități de cercetare, inovare, demonstrație și aplicare.
  • Programme Officer (grad AD7) – va contribui la pregătirea și punerea în aplicare a activităților științifice, tehnice și administrative ale programelor de lucru multianuale și anuale ale ECCC și, prin urmare, la întregul ciclu de viață al unui portofoliu de proiecte care acoperă activitățile de cercetare, inovare, demonstrație și implementare a tehnologiilor care intră sub incidența ECCC.
  • Programme Officer (grad FG IV) – va contribui la pregătirea și punerea în aplicare a activităților științifice, tehnice și administrative ale programelor de lucru multianuale și anuale ale ECCC și, prin urmare, pentru întregul ciclu de viață al unui portofoliu de proiecte care acoperă activitățile de cercetare, inovare, demonstrație și implementare a tehnologiilor din domeniul de aplicare al ECCC.

Data-limită pentru depunerea candidaturii pentru cele patru posturi scoase la concurs este 15 septembrie 2022, ora 23.45, ora Bruxelles-ului.

Dacă doriți să vă depuneți candidatura, trebuie să vă înscrieți prin transmiterea unui e-mail la adresa CNECT-ECCC-VACANCIES@ec.europa.eu. Mai multe detalii despre procesul de înscriere pentru fiecare post:

  • Finance and Budget Officer (grad AD8)

https://cybersecurity-centre.europa.eu/system/files/2022-07/ECCC_Finance%20and%20budget%20officer%20AD8_final%20_%20FORM.pdf

  • Senior Policy Officer (grad AD8)

https://cybersecurity-centre.europa.eu/system/files/2022-07/ECCC_Senior%20Policy%20Officer%20AD8_final2_FORM.pdf

  • Programme Officer (grad AD7)

https://cybersecurity-centre.europa.eu/system/files/2022-07/ECCC_Programme%20Officer%20AD7_CORRIGENDUM_FORM.pdf

  • Programme Officer (grad FG IV)

https://cybersecurity-centre.europa.eu/system/files/2022-07/ECCC_Programme%20Officer%20CA%20FGIV_CORRIGENDUM_FORM.pdf

Ministerul Cercetării, Inovării și Digitalizării și Directoratul Național de Securitate Cibernetică încurajează și sprijină specialiștii români să aplice pentru aceste oportunități de angajare în prima instituție a Uniunii Europene cu sediul în România.

Nu ezitați să ne contactați în cazul în care aveți întrebări sau doriți îndrumare în vederea depunerii dosarelor de candidatură.

Link spre anunțul publicat de Comisia Europeană

sursa informatie – Directoratul National de Securitate Cibernetica – Comunicate de presa

Related posts