Muzeul de Ceara la Cluj – iti vei putea face poze cu Robert De Niro

muzeul figurinelor de ceara la Cluj

Dacă te-ai întrebat vreodată cum ar fi să fii față în față cu Messi, Justin Bieber, Michael Jackson , Beyonce, Robert De Niro sau chiar Smiley, iată o oportunitate unică de a-i vedea pe toți sub același acoperiș. „Wax Museum” aduce la Iulius Mall Cluj unele dintre cele mai îndrăgite personalități ale tuturor timpurilor, atât autohtone, cât și internaționale.

O călătorie prin lumea figurinelor de ceară: În perioada 12 ianuarie – 11 februarie, zona Zara din Iulius Mall se transformă într-un paradis al figurinelor de ceară, oferind vizitatorilor o experiență de neuitat. De la celebrități sportive precum Simona Halep și Cristiano Ronaldo până la iconuri ale cinematografiei precum DiCaprio, Mr. Bean sau Jim Carrey , „Wax Museum” te invită să pătrunzi în universul magic al acestor opere de artă în mărime naturală.

O incursiune în istorie și cultură: Cu peste 30 de statuete, expoziția promite o incursiune fascinantă în timpuri, locuri și zone diverse, aducându-ți în față personalități celebre iubite de toată lumea, indiferent de vârstă. De la nostalgicii fanii ai erelor trecute la cei pasionați de celebritățile contemporane, „Wax Museum” oferă ocazia de a te conecta cu icoanele preferate.

Cum poți să participi: Pentru a te bucura de această experiență inedită, asigură-te că vizitezi „Wax Museum” în perioada menționată, la zona Zara din Iulius Mall Cluj. Biletele sunt disponibile la fața locului, iar o echipă dedicată va fi acolo pentru a-ți oferi detalii și informații despre fiecare figurină în parte.

Expoziția poate fi vizitată în intervalul orar 10 – 22.

 Intrarea se face pe bază de bilet:
Adulți – 30 RON
Elevi, studenți, pensionari – 20 RON
Copiii cu vârsta de până la 6 ani au intrarea gratuită

Related posts