Laptopuri cu conexiune la internet pentru studentii UBB

UBB a anuntat printr-un comunicat de presa achizitionarea unui numar de 2000 laptopuri cu conexiunea la internet inclusa pentru 2000 studenti beneficiari de bursa sociala sau bursa sociala ocazionala.

Cntractul de finantare in valoare totala de 7.265.695 lei, a fost semnat cu Organizmul Intermediar penru promovarea Societatii Informationale.

Proiectul vine ca răspuns la nevoia de a asigura accesul studenților UBB care îndeplinesc criteriile pentru a beneficia de burse sociale și burse sociale ocazionale, la activitățile didactice în mediul on-line, în contextul epidemiologic actual, dar are ca scop secundar și creșterea utilizării tehnologiei în procesul educațional.  Criza pandemică mondială a scos la iveală multiple decalaje inclusiv în rândul studenților UBB subliniind nevoile diverse ale acestora pentru a putea face față corespunzător noilor provocări generate de necesitatea de a se conecta la mediul on-line.  Este adevărat că ne dorim reînceperea anului universitar în format clasic, dar, în egală măsură, ne dorim ca studenții noștri să se bucure de măsurile de digitalizare implementate în ultima perioadă în cadrul universității noastre.”, declară managerul proiectului, prof. univ. dr. Dan Lazăr, prorectorul responsabil cu finanțarea, digitalizarea și relația cu studenții.

Related posts