In premiera – zbor direct Cluj-Budapesta cu compania Air Connect

zbor cluj budapesta 2023 air connect

Compania aeriană AirConnect a lansat marți primul zbor regulat pe ruta Cluj-Napoca – Budapesta, cu două frecvențe pe săptămână (marțea și sâmbăta). De asemenea, compania planifică să introducă curse regulate către Constanța din data de 22 iunie, cu două frecvențe în zilele de joi și duminică.

Potrivit reprezentanților companiei, zborurile către Budapesta vor facilita conexiunile cu cele mai populare zboruri internaționale din Europa de Est, oferind acces facil spre destinații din America de Nord sau Asia pentru toate tipurile de trafic.

Directorul general al AirConnect, Tudor Constantinescu, s-a arătat încântat de începerea zborurilor regulate între Cluj-Napoca și Budapesta, afirmând că acestea oferă clujenilor o alternativă rapidă și confortabilă de călătorie către capitala Ungariei, cu oferte de zbor adaptate fiecărui tip de călător.

Zborurile regulate de la Cluj-Napoca spre Budapesta se efectuează în prezent de două ori pe săptămână, marțea și sâmbăta, conform informațiilor oferite de compania aeriană AirConnect.

Directorul Aeroportului Cluj, David Ciceo, a salutat această decizie și a afirmat că aceasta demonstrează faptul că aeroportul clujean este cel mai dinamic aeroport regional în ceea ce privește nevoile de conectivitate ale pasagerilor.

AirConnect are în plan să lanseze începând cu 22 iunie și curse aeriene regulate de la Cluj-Napoca spre Constanța, cu două frecvențe pe săptămână, în zilele de joi și duminică.

Despre companie

AirConnect este o nouă companie aeriană înființată în România de către 7 investitori privați, din dorința de a deservi piața regională din zonă.

Compania a început operarea în august 2022, oferind zboruri interne în România, conectând aeroporturile regionale cu hub-urile din proximitate și zboruri de vacanță (charter) direct din aeroporturile regionale.

Related posts