Descoperă Oportunitățile de Carieră la Târgul de Joburi și Forumul Tehnologic Româno-Japonez, Cluj 2023

targ de joburi si forum romano-japonez cluj 2023

Dacă ești pasionat de tehnologie și IT și visezi să lucrezi într-una dintre cele mai avansate piețe din lume, ai ocazia perfectă de a-ți transforma visul în realitate. Ministerul Japonez al Economiei, Comerțului și Industriei (METI) împreună cu companiile de top din Japonia îți invită să participi la Târgul de Joburi și Forumul Tehnologic Româno-Japonez, un eveniment inedit ce va avea loc la Cluj-Napoca pe data de 18 octombrie 2023. Află mai multe despre această oportunitate unică de carieră și cum poți câștiga chiar un bilet de avion în Japonia!

Ce Este Forumul Tehnic Romano-Japonez?

Forumul Tehnic Romano-Japonez este un eveniment dedicat studenților și absolvenților de facultate care își doresc să exploreze oportunități de carieră în domeniul tehnologic și IT. Acesta va avea loc la Casa de Cultură a Studenților „Dumitru-Fărcaș” din Cluj-Napoca și va găzdui discursuri de deschidere din partea Ambasadorului Japoniei în România și a Directorului General Adjunct al METI. De asemenea, vei avea ocazia să afli mai multe despre companiile japoneze de top în cadrul prezentărilor lor și să participi la paneluri de discuții cu speakeri invitați, inclusiv reprezentanți ai NTT DATA ROMANIA.

Ce Oportunități Ai la Târgul de Joburi?

După sesiunile de deschidere și prezentări, evenimentul continuă cu un Târg de Joburi în Sala Transilvania, unde vei putea interacționa direct cu reprezentanții celor 11 companii japoneze selectate de METI. Aceasta este sansa ta de a descoperi locuri de muncă potrivite pentru tine și de a face primii pași în cariera ta într-una dintre cele mai inovatoare țări din lume.

Cum Poți Câștiga Un Bilet de Avion în Japonia?

Organizatorii au pregătit o provocare specială pentru participanți – un concurs de programare (coding contest) de 10 minute susținut de ChallengeRocket. Participând la acest concurs, ai șansa de a câștiga un bilet de avion către Japonia și de a-ți transforma visul japonez într-o experiență reală.

Cum Te Înscrii și Participi?

Pentru a-ți asigura locul la acest eveniment unic, completează formularul de înregistrare accesând link-ul: Înregistrează-te la Forumul Tehnic Romano-Japonez. Evenimentul va începe la ora 10:00 a.m. și se va desfășura la Casa de Cultură a Studenților „Dumitru-Fărcaș” din Cluj-Napoca.

Calculatoare, accesorii, retelistica la un click distanta

Așadar, nu rata această oportunitate de a-ți transforma pasiunea pentru tehnologie într-o carieră de succes în Japonia. Alătură-te nouă la Târgul de Joburi și Forumul Tehnologic Româno-Japonez și începe călătoria ta către un viitor strălucit în domeniul IT!

Related posts