Descoperă conexiunile intercontinentale directe oferite de companiile aeriene Swiss și Lufthansa de pe Aeroportul Internațional Avram Iancu Cluj

zboruri directe din Cluj

Aeroportul Internațional Avram Iancu Cluj devine centrul unei rețele internaționale de zboruri, oferind călătorilor posibilitatea de a zbura direct către destinații intercontinentale cu cele două companii aeriene de top, Swiss International Air Lines și Lufthansa. Începând cu 28 martie 2024, zborurile directe către Zurich și multiple alte orașe de pe glob devin accesibile din Cluj-Napoca.

Zboruri directe cu Swiss International Air Lines: Swiss International Air Lines deschide noi orizonturi pentru călătorii, inaugurând zboruri directe către Zurich de pe Aeroportul Internațional Avram Iancu Cluj. Cu plecări în zilele de luni, joi și duminică, călătorii au acum oportunitatea de a ajunge în capitala financiară elvețiană cu confort și eficiență. De la Zurich, călătorii pot opta pentru destinații intercontinentale fascinante, inclusiv New York, Boston, Sao Paulo, Miami, Dubai, și multe altele.

Conexiuni globale cu Lufthansa: Lufthansa, una dintre cele mai respectate companii aeriene din lume, oferă zilnic zboruri directe din Cluj-Napoca spre München, deservind călătoriile cu două frecvențe pe zi. Prin intermediul acestor zboruri, călătorii din Cluj au acces la o varietate de destinații internaționale, inclusiv Oslo, Helsinki, Porto, Amsterdam, Toronto, Washington D.C. și Boston.

Aeroportul Internațional Avram Iancu Cluj devine un nod important pentru călătorii intercontinentale, facilitând zboruri directe către destinații exotice și metropole globale. Cu serviciile excelente oferite de Swiss International Air Lines și Lufthansa, călătorii din Cluj-Napoca au acum oportunitatea de a explora lumea cu confort și eficiență.

Related posts