Cofeels Cluj Napoca in topul Google Recenzia de Aur 2022

cofeels cluj

Google a anuntat castigatorii topului Recenzia de Aur 2022 si premiaza cele mai promitratoare afaceri din domeniul HORECA din Romania.

Câștigătorii sunt afaceri rising stars, cu cele mai bune recenzii în ultimele 100 de zile.
Pentru fiecare dintre cele 8 regiuni de dezvoltare ale României, a fost premiată o afacere din categoriile Hotel, Restaurant, Cafenea.
Trofeul a ajuns la 24 de afaceri locale.

Afacerile câștigătoare au fost selectate pe baza următoarelor criterii:
Sunt prezente cu Profilul Companiei pe Google Căutare și Google Maps.
Au cel puțin 100 de recenzii și un rating de minim 4.5.
Toate informațiile prezentate pe profilul afacerii sunt actualizate.
Afacerile câștigătoare sunt cele care au avut cel mai mare rating dintre afacerile cu numărul de recenzii peste media categoriei lor.
Pentru desemnarea câștigătorilor, s-a analizat activitatea ultimelor 100 de zile.

Printre afacerile castigatoare se regaseste si o cafenea din Cluj Napoca, si anume Cofeels.

𝐂𝐨𝐟𝐞𝐞𝐥𝐬 este mai mult decât o cafenea, Cofeels este locul în care îți poți începe ziua, poți lucra la un proiect, te poți întâlni cu prietenii sau partenerii de afacere și în același timp poți ajuta pe cineva fără prea mult efort în plus.

Lucian Butnaru, fondatorul acestui proiect, știe ce înseamnă o dizabilitate de vedere, dar și ce înseamnă o cafea bună. A pornit de la dorința de a ajuta și de a împărtăși cu lumea pasiunea lui și a ajuns la Cofeels, care îmbină utilul cu plăcutul. Util, deoarece avem nevoie de mai multe acțiuni care să contribuie la o viață mai bună pentru persoanele cu dizabilități de vedere. Plăcut, deoarece cafeaua este ceva ce avem cu toții în comun.

Fiecare cafea și produs comercializat în cafeneaua lui este un ajutor pentru persoanele cu dizabilități de vedere. O parte din costul fiecărei cafea/produs este un pas către o viață mai bună a celor care nu pot vedea lumea cum o facem noi.

Misiunea Cofeels este una clară și anume să contribuim prin pasiunea pentru cafea la calitatea vieții a persoanelor cu dizabilități de vedere

sursa informatie – Recenzia de Aur 2022

Related posts