Biblioteca Judetean Octavian Goga Cluj activitati pentru copii decembrie 2021

biblioteca judeteana cluj

Biblioteca Judeteana Octavian Goga Cluj, invita copii la activitati educative in luna decembrie 2021.

Lista activitati:

LA CERCUL DE ORIGAMI NE PREGĂTIM DE CRĂCIUN!

Joi, 23 decembrie, de la ora 16.00, invităm copiii pasionați de arta plierii hârtiei la un atelier on-line de confecționare de podoabe pentru pomul de Crăciun. Cercul de origami este o activitate care se desfășoară la Secția pentru copii lunar, pe parcursul anului școlar, începând din octombrie 2002. Origami este considerată unul dintre elementele frumuseţii şi
perfecţiunii japoneze. Această artă dezvoltă creativitatea, stimulează imaginaţia, răbdarea şi atenţia. Înscrieri și informații suplimentare la telefon 0264430323 sau e-mail copii@bjc.ro.

CONCURS DE DESENE ,,TOATE PÂNZELE SUS!”

Secţia de artă a bibliotecii lansează cea de-a VII-a ediție a concursului de desene cu premii, pentru adolescenţi şi tineri (14-18 ani). Tema lucrărilor este „Viața în pandemie”, folosind o tehnică la alegere. Lucrările vor fi trimise ca în format JPEG pe adresa de e-mail sectia.arta@bjc.ro, însoțite de un document Word cu următoarele date: numele şi prenumele participantului, clasa, şcoala şi un număr de telefon.
Termen: 6 decembrie 2021.
Regulamentul concursului poate fi consultat aici:
https://www.bjc.ro/new/files/acasa/regulament_c
oncurs_de_desene_2021.pdf

Vă aşteptăm!

CLUBUL CURIOȘILOR „MAGICIENII CUNOAȘTERII”

Este un nou program destinat copiilor cu vârsta cuprinsă între 7 și 10 ani ce se desfășoară lunar, în prima joi a fiecărei luni, de la ora 17.00, la Filiala Zorilor a Bibliotecii Județene „Octavian Goga” Cluj, Str. Observatorului, Nr.1.
Scopul programului este dezvoltarea iniţiativei, creativităţii și a capacităţii copiilor de a relaţiona cu alți copii pentru a se face înţeleşi şi ascultaţi. Experienţele pozitive trăite într-un loc plăcut precum biblioteca le poate influenţa în bine propria dezvoltare şi formare.
Activitățile se desfășoară la bibliotecă sau on-line în funcție de normele sanitare în vigoare.
Participarea este gratuită, pe baza Permisului de intrare la bibliotecă.

CLUB DE LIMBA FRANCEZĂ

Biblioteca Județeană invită copiii și adolescenții cu vârsta cuprinsă între 12-16 ani la un club de limba franceză.
Acesta își propune să vină în sprijinul celor care doresc să intre in tainele limbii, culturii și civilizației franceze.
Întâlnirile vor avea loc pe platforma Zoom în fiecare joi de la ora 15.00.
Informații suplimentare și înscrieri:e-mail: adolescent@bjc.ro,
telefon: 0756 0805691. Vă așteptăm!

DESCOPERA ASIA LA BIBLIOTECA

Biblioteca Județeană propune adolescenților cu vârsta cuprinsă între 14 și 18 ani întâlniri de Shogi (jocul japonez al minții), alte jocuri asiatice șiincursiune în cultura japoneză.
Acestea vor avea loc în Secția pentru adolescenți (Sediul central), în primele zile de marți ale fiecărei luni, în intervalul orar 18.00 – 19.00.
Înscrierile sunt obligatorii și participarea este gratuită! Pentru înscriere și alte detalii ne puteți contacta la: adolescent@bjc.ro

sursa informatie – Biblioteca Judeteana Octavian Goga Cluj

Related posts