La Dolce Vita Festival, Cluj, 12-14 iulie 2024 – Iulius Parc

la dolce vita festival cluj

Vino să sărbătorești stilul vibrant și plin de viață italian!

Între 12 și 14 iulie 2024, Cluj-Napoca găzduiește în premieră La Dolce Vita Festival, un eveniment gastronomic care aduce laolaltă autenticitatea și farmecul bucătăriei italiene.

La Dolce Vita Festival: O Sărbătoare Italiană la Iulius Parc

La Dolce Vita Festival promite o experiență culinară unică, unde vei putea savura preparate specifice italienești, delicatese mediteraneene, și băuturi tradiționale. Atmosfera va fi animată de muzică live și multe alte surprize care te vor face să te simți ca într-o vacanță italiană.

Evenimente și Activități

  • Cooking Show: Bucură-te de un spectacol culinar impresionant, unde maeștri bucătari italieni îți vor dezvălui secretele bucătăriei italiene.
  • Karaoke: Participă la sesiuni de karaoke și cântă împreună cu prietenii tăi cele mai îndrăgite melodii italiene.
  • Pizza Grande: Pregătește-te să fotografiezi cea mai mare pizza pe care ai văzut-o vreodată!

Data și Locația

  • 📅 12-14 iulie 2024
  • 📍 Iulius Parc, Cluj-Napoca

Un Festival pentru Toată Familia

Festivalul La Dolce Vita este un eveniment potrivit pentru toată familia, oferindu-ți adevărata experiență de italiano vero în inima Clujului. Accesul este gratuit, așa că nu rata ocazia de a te bucura de acest festival vibrant și plin de viață.

Evenimentul este organizat cu sprijinul Primăriei Cluj-Napoca și al Consiliului Local Cluj, fiind susținut de Consulatul Italiei. Alături de partenerii noștri, Iulius Mall și Birra Moretti, îți facem viața mai dulce și mai plină de culoare.

Nu rata La Dolce Vita Festival la Cluj-Napoca între 12 și 14 iulie 2024. Vino să trăiești experiența autentică italiană cu preparate delicioase, muzică live, distracție și multe alte surprize. Pregătește-te să spui „Mamma Mia!” din toată inima!

Acces gratuit pentru toată lumea!

Related posts