Festivalul Placintelor 2024 Bobalna

festivalul placintelor bobalna 2024

Duminică, 28 iulie 2024, centrul satului Bobâlna din comuna Bobâlna, județul Cluj, va găzdui cea de-a doua ediție a Festivalului Plăcintelor. Acest eveniment gastronomic este dedicat plăcintelor tradiționale românești, pregătite cu multă dragoste de localnicii harnici.

Delicii Tradiționale la Festivalul Plăcintelor

Vizitatorii vor putea savura plăcinte delicioase cu silvoiță, brânză, varză și cartofi. Ingredientele sunt pregătite cu grijă încă din toamna anului trecut, oferind un gust autentic și inconfundabil. Festivalul este o ocazie perfectă pentru a descoperi și aprecia tradițiile culinare din Bobâlna.

Spectacol Folcloric și Atmosferă de Sărbătoare

Pe lângă preparatele culinare, festivalul va include un spectacol folcloric de excepție, susținut de artiști și ansambluri de renume. Atmosfera de sărbătoare va fi completată de dansuri și cântece tradiționale, aducând bucurie și voie bună tuturor participanților.

Festivalul Plăcintelor este organizat cu sprijinul Consiliului Județean Cluj, Centrului Județean pentru Conservarea și Promovarea Culturii Tradiționale Cluj, Primăriei Comunei Bobâlna și Asociației Plaiuri Noi Bobâlna. Acest eveniment reflectă angajamentul comunității locale de a promova și conserva tradițiile culturale și gastronomice.

Nu ratați ocazia de a participa la Festivalul Plăcintelor din Bobâlna pe 28 iulie 2024.Organizatorii va invita să savurați plăcintele de „poveste” și să vă bucurați de un spectacol folcloric autentic. Evenimentul va avea loc în centrul satului Bobâlna, comuna Bobâlna, județul Cluj.

Related posts