Ad Libitum Voices in 16 decembrie la Targul de Craciun Cluj

ad libitum voices la targul de craciun cluj 2023

Ad Libitum Voices te invită să intri în spiritul sărbătorilor de iarnă la Târgul de Crăciun din Piața Unirii, sâmbătă, 16 decembrie 2023, începând cu ora 20. Alătură-te pentru a experimenta un concert magic, pregătit să îți încânte simțurile și să te transporte în atmosfera festivă a Crăciunului. Cei patru membri ai formației promit un spectacol fermecător, plin de entuziasm și energie, care va face din această seară un moment memorabil.

În cadrul evenimentului, Ad Libitum Voices își propune să ofere publicului un regal muzical de neuitat. Cu instrumentiști talentați și voci remarcabile, această formație promite să aducă bucurie și emoție în inimile celor prezenți. Concertul se va desfășura într-un decor de poveste, iar melodiile alese special pentru acest eveniment vor crea o atmosferă unică, potrivită pentru sărbătoarea Crăciunului.

Cei patru membri ai Ad Libitum Voices sunt gata să împărtășească cu publicul lor pasiunea pentru muzică și spiritul sărbătorilor. Prin interpretarea lor plină de sensibilitate și dedicare, aceștia vor transmite un val de energie pozitivă și entuziasm în inimile celor prezenți. Spectacolul promite să fie o experiență fermecătoare, care va încânta toate vârstele.

Clujenii si turistii sunt invitati să participe la o seară de neuitat, să va bucurati de farmecul muzicii de Crăciun. Începând cu ora 20 în Piața Unirii, Ad Libitum Voices va va purta într-o călătorie sonoră care sărbătorește spiritul Crăciunului. Adună-ți familia și prietenii și vino să creezi împreună amintiri frumoase în această perioadă specială a anului.

Târgul de Crăciun din Piața Unirii devine gazda unei serii de evenimente speciale, iar concertul oferit de Ad Libitum Voices promite să fie unul dintre momentele de referință ale acestei sărbători. Prin muzica lor magică și entuziasmul contagios, formația își propune să creeze o atmosferă de sărbătoare autentică și să aducă bucurie în inimile tuturor celor prezenți. Nu rata ocazia de a face parte din această experiență unică și de a sărbători Crăciunul într-un mod cu adevărat special.

Related posts